Straal Mirthe: Straal!

Welkom op het blog van Mirthe. Het blog waarmee we zijn begonnen om onze naasten te infomeren over het wel en wee rondom Mirthe, toen ze ziek was. Een hersentumor, medulloblastoom, met uitzaaiingen en tumorcellen in het hersenvocht. De behandeling leek aan te slaan, Mirthe was klaar en de MRI liet geen kanker meer zien. De toekomst die weer voor ons open lag, bleek van korte duur. De kanker was terug (of nooit helemaal weg geweest), een tweede behandeling startte, maar bleek niet op te kunnen tegen de onverwachte wending die het kreeg: uitzaaiingen in de botten. 11 dagen na het staken van de behandeling, vertrok Mirthe naar de sterren op 29 september 2014.
Het blog wordt nog bijgehouden, minder frequent, maar om te laten zien hoe Mirthe mij nog steeds inspireert. Na haar overlijden ben ik mij gaan inzetten als ervaringsdeskundige ouder om de zorg voor kinderen met kanker te verbeteren. Nog altijd is er ruimte voor verbetering, al worden er veel nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd.

dinsdag 30 september 2014

afscheid nemen...

Mirthe is thuis. Er is gelegenheid  om haar te bezoeken en ons te condoleren, op woensdag 1 oktober van 15.00-16.00 uur.
De dienst zal plaats vinden op vrijdag 3 oktober om 15.00 uur, in de Boskamp in Assen. De begrafenis is in besloten kring.
We willen graag de kleurrijke Mirthe eren tijdens de dienst, door iedereen te vragen kleurrijk gekleed te komen. Ze hield het meest van roze, maar ook van de regenboog.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

De hemel is een ster rijker.
Heel veel sterkte.

Anoniem zei

Los moeten laten wat je zo ontzettend lief hebt, wat een intens verdriet. Alles voor altijd veranderd. Heel veel sterkte.

Anoniem zei

Mirthe leeft verder in onze harten, in onze herinneringen, in jouw verhalen op je blog, in alle foto's, in onze gedachten - ook al is zij niet meer hier, bij jullie en bij ons. Ze leeft verder, en jullie ook, met haar op nabije afstand. Nooit zal Mirthe vergeten zijn, altijd in ons hart.
Veel liefs, veel sterrenlicht gewenst.
Charon.

Anoniem zei

Wat een groot gemis.
Een geweldig mooi meisje dat veel te vroeg een sterretje wordt.
We zullen vaak naar de donkere lucht met de sterren kijken.
De mooist stralende ster zal zeker weten Myrthe zijn.
Heel veel kracht toegewenst.
Henk, Sandra, Manon en Sem Depenbrock.( grutto vriendje Beatrixoord).