Straal Mirthe: Straal!

Welkom op het blog van Mirthe. Het blog waarmee we zijn begonnen om onze naasten te infomeren over het wel en wee rondom Mirthe, toen ze ziek was. Een hersentumor, medulloblastoom, met uitzaaiingen en tumorcellen in het hersenvocht. De behandeling leek aan te slaan, Mirthe was klaar en de MRI liet geen kanker meer zien. De toekomst die weer voor ons open lag, bleek van korte duur. De kanker was terug (of nooit helemaal weg geweest), een tweede behandeling startte, maar bleek niet op te kunnen tegen de onverwachte wending die het kreeg: uitzaaiingen in de botten. 11 dagen na het staken van de behandeling, vertrok Mirthe naar de sterren op 29 september 2014.
Het blog wordt nog bijgehouden, minder frequent, maar om te laten zien hoe Mirthe mij nog steeds inspireert. Na haar overlijden ben ik mij gaan inzetten als ervaringsdeskundige ouder om de zorg voor kinderen met kanker te verbeteren. Nog altijd is er ruimte voor verbetering, al worden er veel nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd.

woensdag 1 januari 2014

Gelukkig nieuwjaar!!!

Lieve mensen,

Via deze weg willen we graag iedereen een hartelijk, liefdevol en vreugdevol nieuw jaar toewensen. We hebben het afgelopen jaar rustig en vol vertrouwen voor de toekomst afgesloten en gaan het nieuwe jaar in met alle vertrouwen in de toekomst samen. Voor iedereen die we niet persoonlijk hebben kunnen bedanken (en ook voor diegenen die we wel persoonlijk hebben kunnen bedanken): Het is een grote troost geweest om jullie steun en medeleven te mogen ervaren het afgelopen jaar en graag ontmoeten we elkaar het komende jaar onder vreugdevoller omstandigheden!!!

Mirthe ligt ondertussen lekker in haar bedje te slapen, terwijl het vuurwerk buiten knalt. Het begin van de avond hebben we nog even buiten gekeken naar het kleine beetje vuurwerk dat er werd afgestoken (we gingen natuurlijk net op het rustigste moment van de avond naar buiten...rond 7 uur...). Lars is de hele avond beneden geweest en zit nu lekker van zijn nieuwe jaars snoep te genieten! (hij heeft wel lekker op de bank geslapen, hoor, hield het net niet helemaal vol, volgend jaar weer een poging).

Geen opmerkingen: