Straal Mirthe: Straal!

Welkom op het blog van Mirthe. Het blog waarmee we zijn begonnen om onze naasten te infomeren over het wel en wee rondom Mirthe, toen ze ziek was. Een hersentumor, medulloblastoom, met uitzaaiingen en tumorcellen in het hersenvocht. De behandeling leek aan te slaan, Mirthe was klaar en de MRI liet geen kanker meer zien. De toekomst die weer voor ons open lag, bleek van korte duur. De kanker was terug (of nooit helemaal weg geweest), een tweede behandeling startte, maar bleek niet op te kunnen tegen de onverwachte wending die het kreeg: uitzaaiingen in de botten. 11 dagen na het staken van de behandeling, vertrok Mirthe naar de sterren op 29 september 2014.
Het blog wordt nog bijgehouden, minder frequent, maar om te laten zien hoe Mirthe mij nog steeds inspireert. Na haar overlijden ben ik mij gaan inzetten als ervaringsdeskundige ouder om de zorg voor kinderen met kanker te verbeteren. Nog altijd is er ruimte voor verbetering, al worden er veel nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd.

maandag 27 mei 2013

Verjaardag: 10 juni + aanvulling 12.10 uur

Over twee weken wordt Mirthe 3 jaar. Waarschijnlijk, als alles volgens plannning verloopt dan zullen we die thuis kunnen doorbrengen. Mirthe heeft dan net de tweede kuur achter de rug. Visite zal te druk zijn, dus houden we het klein met ons gezinnetje.

Wat we wel graag voor Mirthe zouden willen is een lading kaartjes! Elke dag nemen we de post die ze krijgt met haar door en dat vindt ze altijd gezellig. We willen deze dag graag toch bijzonder en feestelijk maken voor Mirthe en hoe kan dat beter dan met een lading post waar de postbode een hernia van zou krijgen :)!

Dus wees creatief en maak het meisje blij, dan hoeven wij ons niet te vervelen, haha.




Mirthe is midden op de dag geboren om 12.10 uur. Het leek ons mooi om iedereen te vragen op dat moment even bij Mirthe stil te staan en dit moment te gebruiken om Mirthe wat extra kracht en vreugdevolle liefde toe te sturen. Een manier om dit te doen is als in een meditatie sterk aan Mirthe te denken en haar te zien stralen in een bundel van gouden licht! De energie die er dan vrij komt zal zeer zeker vrij komen in kracht om deze ziekte te overwinnen.

1 opmerking:

riny postema, klimopstraat 3, norg zei

Wij zullen zeker even aan haar (en jullie) denken....
Kun je het adres geven waar het kaartje naar toe gestuurd kan worden?